Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Beursplein 15 1012 Jw Amsterdam – De Bruisende Locatie In Het Hart Van De Stad

Beursplein 15 1012 Jw Amsterdam – De Bruisende Locatie In Het Hart Van De Stad

Kerstverlichting Bijenkorf en Beursplein Amsterdam / Christmas Time

Beursplein 15 1012 Jw Amsterdam – De Bruisende Locatie In Het Hart Van De Stad

Kerstverlichting Bijenkorf En Beursplein Amsterdam / Christmas Time

Keywords searched by users: beursplein 15 1012 jw amsterdam beursplein 15 amsterdam, adres parkeergarage bijenkorf amsterdam, parkeren bijenkorf amsterdam per uur, parkeergarage amsterdam, q-park amsterdam centraal, parkeergarage amsterdam centrum, q-park amsterdam centrum, bijenkorf amsterdam adres

Parkeren bij Beursplein 15, 1012 JW Amsterdam

Beursplein 15, 1012 JW Amsterdam is een bekende locatie in Amsterdam, vooral vanwege de aanwezigheid van de Bijenkorf. Als je van plan bent om deze plek te bezoeken, is het handig om te weten waar je kunt parkeren. In dit artikel geven we een overzicht van de parkeermogelijkheden en andere handige tips voor parkeren in Amsterdam.

1. Parkeren in de omgeving van Beursplein 15

Als je Beursplein 15 wilt bezoeken, is het belangrijk om te weten dat parkeren in het centrum van Amsterdam over het algemeen duur is. Er zijn echter parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt van Beursplein 15.

2. Parkeergarages in de buurt

Een populaire keuze voor parkeren bij Beursplein 15 is de parkeergarage van de Bijenkorf zelf. Deze parkeergarage biedt gemakkelijke toegang tot de winkel en andere voorzieningen in de buurt. De adres parkeergarage Bijenkorf Amsterdam is Dam 1, 1012 JS Amsterdam.

Naast de parkeergarage van de Bijenkorf zijn er ook andere opties beschikbaar. Een van deze opties is Q-Park Amsterdam Centraal, gelegen aan de Nieuwezijds Kolk 18, 1012 PV Amsterdam. Deze parkeergarage is op loopafstand van Beursplein 15 en biedt redelijke tarieven.

Een andere parkeergarage in de buurt is Parking Centrum Oosterdok, gelegen aan de Oosterdoksstraat 150, 1011 DK Amsterdam. Deze parkeergarage biedt ook redelijke tarieven en is een goede optie als je Beursplein 15 wilt bezoeken.

3. Tarieven voor parkeren bij de Bijenkorf

Als je ervoor kiest om te parkeren in de parkeergarage van de Bijenkorf, moet je rekening houden met de tarieven. De tarieven voor parkeren bij de Bijenkorf kunnen behoorlijk hoog zijn. Het is raadzaam om vooraf de parkeertarieven te controleren op de officiële website van de Bijenkorf of bij de parkeergarage zelf.

4. Alternatieve parkeermogelijkheden

Als je de hoge tarieven van de parkeergarage van de Bijenkorf wilt vermijden, zijn er andere alternatieve parkeermogelijkheden in de buurt. Een van deze opties is het parkeren aan de rand van het centrum en vervolgens met het openbaar vervoer naar Beursplein 15 reizen. Dit kan een goedkopere optie zijn, maar het vergt wel wat extra reistijd.

Een andere mogelijke optie is om te parkeren bij een P+R-locatie aan de rand van de stad en dan met het openbaar vervoer verder te reizen naar Beursplein 15. Dit kan voordelig zijn, maar let wel op de voorwaarden en tarieven van de P+R-locatie.

5. Handige parkeertips voor Amsterdam

Als je naar Amsterdam gaat en parkeermogelijkheden zoekt, zijn hier enkele handige tips:

1. Gebruik apps of websites zoals Parkmobile om beschikbare parkeerplaatsen en tarieven te bekijken.

2. Maak gebruik van P+R-locaties aan de rand van de stad om kosten te besparen.

3. Gebruik het openbaar vervoer om naar het centrum van Amsterdam te reizen in plaats van met de auto te gaan.

4. Controleer altijd de parkeertarieven en -voorwaarden voordat je parkeert op een bepaalde locatie.

6. Over de Bijenkorf op Beursplein 15

De Bijenkorf is een bekend warenhuis dat zich bevindt op Beursplein 15 in Amsterdam. Het is een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen vanwege het brede scala aan producten en designermerken die er te vinden zijn. Het warenhuis staat bekend om zijn luxe en exclusieve winkelaanbod.

7. Geschiedenis van Beursplein 15

Beursplein 15 heeft een rijke geschiedenis. Het bevindt zich op het voormalige terrein van de Beurs van Zocher, een historisch belangrijk gebouw dat dateert uit de 19e eeuw. Na de sloop van de oude beurs werd plaatsgemaakt voor de bouw van de huidige Bijenkorf, die in de loop der jaren is uitgegroeid tot een iconisch gebouw op de Dam.

8. Veelgestelde vragen over parkeren bij Beursplein 15

Wat is het adres van de parkeergarage Bijenkorf in Amsterdam?

Het adres van de parkeergarage van de Bijenkorf is Dam 1, 1012 JS Amsterdam.

Wat zijn de tarieven voor parkeren bij de Bijenkorf in Amsterdam?

De tarieven voor parkeren bij de Bijenkorf kunnen behoorlijk hoog zijn. Het is raadzaam om vooraf de parkeertarieven te controleren op de officiële website van de Bijenkorf of bij de parkeergarage zelf.

Zijn er alternatieve parkeermogelijkheden in de buurt van Beursplein 15?

Ja, er zijn alternatieve parkeermogelijkheden in de buurt van Beursplein 15, zoals Q-Park Amsterdam Centraal en Parking Centrum Oosterdok. Deze garages bieden redelijke tarieven en zijn op loopafstand van Beursplein 15.

Welke parkeertips zijn er voor Amsterdam?

Enkele handige parkeertips voor Amsterdam zijn: gebruik maken van apps of websites om beschikbare parkeerplaatsen en tarieven te bekijken, parkeren aan de rand van het centrum en vervolgens met het openbaar vervoer verder reizen, en het gebruik van P+R-locaties aan de rand van de stad om kosten te besparen.

Kortom, als je Beursplein 15 in Amsterdam gaat bezoeken, is het handig om vooraf informatie te hebben over waar je kunt parkeren. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt, waaronder de parkeergarage van de Bijenkorf zelf. Vergeet niet de tarieven te controleren en gebruik de handige parkeertips om je bezoek aan Beursplein 15 zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Categories: Samenvatting 93 Beursplein 15 1012 Jw Amsterdam

Kerstverlichting Bijenkorf en Beursplein Amsterdam / Christmas Time
Kerstverlichting Bijenkorf en Beursplein Amsterdam / Christmas Time

Wat Kost Parkeren In De Bijenkorf?

Hoeveel kost het om te parkeren in de Bijenkorf? Parkeren in de Bijenkorf is niet gratis en er zijn kosten verbonden aan het gebruik van de parkeerfaciliteiten. Het exacte bedrag verschilt afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van het parkeren en het tijdstip van de dag. Het is raadzaam om de actuele tarieven te raadplegen op de officiële website van de Bijenkorf of contact op te nemen met de klantenservice voor nauwkeurige informatie over de parkeerkosten.

Wat Kost Parkeren Bij De Bijenkorf Amsterdam?

Wat zijn de kosten voor parkeren bij de Bijenkorf in Amsterdam? De parkeergarage bij de Bijenkorf op het Damrak rekent € 8,- per uur. Vanwege de centrale ligging is deze parkeergarage erg populair. Echter, het is belangrijk om op te merken dat de parkeertarieven hier extreem hoog zijn.

Wat Zijn De Parkeertarieven In Amsterdam?

Wat zijn de parkeertarieven in Amsterdam? Amsterdam heeft zes verschillende parkeertarieven, waarbij over het algemeen geldt dat hoe dichter bij het centrum, hoe duurder het parkeren is. In de grachtengordel bedraagt het parkeertarief €7,50 per uur. In de ring daarbuiten is dit €6 per uur, terwijl in een ring nog verder verwijderd van het centrum het tarief €4,50 per uur is. In bepaalde delen van Oost en een klein stukje Noord aan het IJ geldt een parkeertarief van €3,50 per uur.

Wat Was De Bijenkorf Vroeger?

Wat was de Bijenkorf vroeger? De geschiedenis van de Bijenkorf begint in 1870, wanneer Philip Simon Goudsmit een kleine fourniturenwinkel genaamd Magazijn de Bijenkorf opent op de Nieuwendijk in Amsterdam. De winkel groeit succesvol en in 1915 verhuist het naar het beroemde gebouw op de Dam.

Samenvatting 27 beursplein 15 1012 jw amsterdam

See more here: c1.chewathai27.com

Learn more about the topic beursplein 15 1012 jw amsterdam.

See more: c1.chewathai27.com/category/herstelrubriek

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *