Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoe Laat Is Jumbo Open? Alles Wat Je Moet Weten Over De Openingstijden!

Hoe Laat Is Jumbo Open? Alles Wat Je Moet Weten Over De Openingstijden!

Hoe werkt de zelfscankassa bij Jumbo?

Hoe Laat Is Jumbo Open? Alles Wat Je Moet Weten Over De Openingstijden!

Hoe Werkt De Zelfscankassa Bij Jumbo?

Keywords searched by users: hoe laat is jumbo open aangepaste openingstijden jumbo, jumbo openingstijden feestdagen, openingstijden jumbo koningsdag 2023, openingstijden jumbo hemelvaart, jumbo openingstijden pasen, openingstijden jumbo pinksteren 2023, openingstijden jumbo hemelvaartsdag 2023, openingstijden ah

Wat zijn de openingstijden van Jumbo?

Jumbo is een bekende supermarktketen in Nederland die een breed assortiment aan producten aanbiedt. Veel mensen vragen zich af hoe laat Jumbo opent en sluit, zodat ze hun boodschappen kunnen plannen. In dit artikel zullen we ingaan op de openingstijden van Jumbo en andere gerelateerde vragen beantwoorden.

De openingstijden van Jumbo kunnen variëren, afhankelijk van de locatie van de supermarkt. Over het algemeen zijn de meeste Jumbo-winkels geopend van maandag tot en met zaterdag, met aangepaste openingstijden op zondag en feestdagen. De reguliere openingstijden van Jumbo zijn meestal van 08:00 uur tot 21:00 uur. Dit betekent dat je gedurende de dag ruimschoots de tijd hebt om je boodschappen te doen.

Hoe laat opent Jumbo?

Jumbo opent meestal rond 08:00 uur ‘s ochtends. Dit kan echter verschillen per vestiging. Sommige Jumbo-winkels kunnen iets eerder of later openen, dus het is altijd verstandig om de specifieke openingstijden van de Jumbo bij jou in de buurt te controleren. Dit kan op de website van Jumbo zelf, of door contact op te nemen met de klantenservice.

Hoe laat sluit Jumbo?

Jumbo sluit doorgaans om 21:00 uur ‘s avonds. Dit geldt voor de meeste Jumbo-winkels in Nederland. Het is echter belangrijk om op te merken dat sommige Jumbo-vestigingen afwijkende sluitingstijden kunnen hebben. Dit kan te maken hebben met lokale regelgeving of andere factoren. Daarom is het altijd slim om de sluitingstijden van de specifieke Jumbo bij jou in de buurt te controleren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Kan ik Jumbo bezoeken buiten reguliere openingstijden?

In de meeste gevallen is het niet mogelijk om Jumbo buiten de reguliere openingstijden te bezoeken. Jumbo hanteert vaste openingstijden om ervoor te zorgen dat klanten op de meest geschikte momenten hun boodschappen kunnen doen. Er zijn echter een paar uitzonderingen. Er zijn enkele Jumbo-winkels die 24 uur per dag geopend zijn. Deze winkels bieden klanten de mogelijkheid om op elk moment van de dag of nacht hun boodschappen te doen. Dit kan handig zijn voor mensen met onregelmatige werktijden of drukke schema’s.

Is Jumbo het hele jaar door geopend?

Ja, Jumbo is het hele jaar door geopend. Deze supermarktketen staat bekend om het feit dat ze 365 dagen per jaar geopend zijn. Of het nu een doordeweekse dag, weekend, feestdag of vakantie is, je kunt altijd terecht bij Jumbo om je boodschappen te doen. Dit is een van de redenen waarom Jumbo zo populair is bij veel mensen in Nederland.

Wat zijn de openingstijden op feestdagen?

Op feestdagen kunnen er aangepaste openingstijden gelden bij Jumbo. Tijdens feestdagen zoals Kerstmis, Nieuwjaar, Pasen, Pinksteren en andere nationale feestdagen kan Jumbo ervoor kiezen om eerder te sluiten of later te openen. Dit kan per winkel verschillen, dus het is verstandig om de specifieke openingstijden van de Jumbo bij jou in de buurt te controleren. Je kunt deze informatie meestal vinden op de website van Jumbo of door contact op te nemen met de klantenservice.

Wat zijn de openingstijden op zondag?

Op zondag hanteert Jumbo vaak aangepaste openingstijden. Veel Jumbo-winkels openen iets later dan op doordeweekse dagen en sluiten vaak eerder. Dit kan per locatie verschillen, dus het is belangrijk om de specifieke openingstijden op zondag van de Jumbo bij jou in de buurt te controleren. Door dit te doen, voorkom je dat je voor een gesloten deur staat op zondag wanneer je boodschappen wilt doen.

Waar kan ik de actuele openingstijden van Jumbo vinden?

Je kunt de actuele openingstijden van Jumbo meestal vinden op de website van Jumbo zelf. Op de website is er vaak een speciale sectie gewijd aan de openingstijden van de winkels. Hier kun je de openingstijden van de Jumbo bij jou in de buurt opzoeken. Daarnaast kun je ook de Jumbo-app downloaden, waar je de actuele openingstijden kunt vinden en zelfs boodschappen kunt bestellen.

Is er een Jumbo-filiaal dat 24 uur per dag geopend is?

Ja, er zijn enkele Jumbo-filialen die 24 uur per dag geopend zijn. Deze winkels bieden klanten de flexibiliteit om op elk gewenst moment boodschappen te doen. Dit kan handig zijn voor mensen met onregelmatige werktijden of mensen die buiten de reguliere openingstijden hun boodschappen willen doen. Het is echter belangrijk op te merken dat niet alle Jumbo-winkels 24 uur per dag geopend zijn. Het is verstandig om de specifieke openingstijden van de Jumbo-winkel bij jou in de buurt te controleren om er zeker van te zijn dat je op het juiste moment langskomt.

Wat is de geschiedenis van Jumbo Supermarkten?

Jumbo is een bekende supermarktketen in Nederland met een rijke geschiedenis. Het bedrijf werd opgericht in 1979 door Karel van Eerd, als een kleine kruidenierszaak in Tilburg. Sindsdien is het bedrijf gestaag gegroeid en uitgebreid. In 1983 opende Jumbo zijn eerste supermarkt en in 1996 opende het zijn honderdste winkel.

Vanaf 2002 lag de focus van Jumbo op groei en overnames. In dat jaar nam Jumbo Supermarkten het bedrijf Super de Boer over. Dit betekende een grote stap voorwaarts voor Jumbo en zorgde voor een aanzienlijke groei van het aantal winkels.

Tegenwoordig heeft Jumbo meer dan 680 supermarkten in Nederland en België. Het bedrijf is een van de grootste supermarktketens in Nederland en staat bekend om zijn ruime assortiment, scherpe prijzen en goede service.

In de jaren 2010 werd Jumbo nog bekender door een conflict met een franchisenemer. Deze franchisenemer opende een concurrent in dezelfde straat als een Jumbo-winkel, waardoor er een conflict ontstond. Dit conflict leidde ertoe dat de Jumbo Supermarkt in de Megastores in Den Haag acuut werd gesloten, wat veel aandacht in de media trok.

Ondanks deze incidenten is Jumbo een bloeiend bedrijf gebleven en heeft het zijn positie in de Nederlandse supermarktbranche verstevigd. Met een geschat vermogen van miljardair Karel van Eerd, de oprichter van Jumbo, behoort het bedrijf tot een van de rijkste en meest succesvolle ondernemingen in Nederland.

Conclusie:
Jumbo is een populaire supermarktketen in Nederland met vaste openingstijden die per locatie kunnen verschillen. Over het algemeen opent Jumbo rond 08:00 uur ‘s ochtends en sluit het om 21:00 uur ‘s avonds. Op zondagen en feestdagen kunnen er aangepaste openingstijden gelden. Sommige Jumbo-filialen zijn zelfs 24 uur per dag geopend. Het is belangrijk om de specifieke openingstijden van de Jumbo bij jou in de buurt te controleren. Op de website van Jumbo kun je alle actuele openingstijden vinden. Jumbo heeft ook een interessante geschiedenis, waarbij het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste supermarktketens in Nederland.

Categories: Verzamelen 99 Hoe Laat Is Jumbo Open

Hoe werkt de zelfscankassa bij Jumbo?
Hoe werkt de zelfscankassa bij Jumbo?

Hoe Heette Vroeger De Jumbo?

De video game “Assassin’s Creed Valhalla” is ontwikkeld door het bedrijf Ubisoft Montreal en uitgebracht op 10 november 2020. Het spel is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. Het verhaal speelt zich af in de negende eeuw en volgt het fictieve personage Eivor, een Vikingraider, terwijl hij zijn clan leidt naar het Engelse koninkrijk in een zoektocht naar nieuwe nederzettingen. Spelers kunnen het personage aanpassen, wapens upgraden, veldslagen voeren en invloed uitoefenen op het verhaal door keuzes te maken. “Assassin’s Creed Valhalla” heeft positieve recensies ontvangen van critici en spelers, die de graphics, gameplay en het verhaal prijzen. Het is het twaalfde hoofdspel in de “Assassin’s Creed”-serie, die bekend staat om zijn historische setting en avontuurlijke gameplay.

Waarom Is De Jumbo Gesloten?

Volgens een woordvoerder van Jumbo is de Jumbo gesloten vanwege het gebrek aan kwaliteit van de winkel en een aflopend huurcontract per 1 mei. In een schriftelijke reactie verklaarde de woordvoerder: “In de afgelopen jaren zijn er verschillende nieuwe Jumbo winkels in de omgeving geopend en vernieuwd”. Dit leidde tot de plotselinge sluiting op 12 april 2017.

Waar Komt De Jumbo?

De oorsprong van de Jumbo gaat terug naar het Nederlandse Veghel en is een familiebedrijf dat al meer dan 95 jaar bestaat. In 1921 werd het bedrijf opgericht door Johan van Eerdt, een groothandelaar in koloniale waren. Interessant genoeg is Johan van Eerdt de achteroom van Karel van Eerd, de grondlegger van de huidige Jumbo Supermarkten.

Hoeveel Dagen Per Jaar Is Jumbo Open?

Volgens een persbericht van Jumbo is Jumbo alle 365 dagen per jaar geopend. Dit betekent dat klanten nu hun boodschappen kunnen doen in deze winkel op de Kop van Zuid, zelfs op feestdagen zoals 1e Kerstdag en 1e Pinksterdag. Tijdens feestdagen gelden dezelfde openingstijden als op zondag, van 11.00 uur tot 18.00 uur. Deze informatie werd gepubliceerd op 19 maart 2008.

Aggregeren 39 hoe laat is jumbo open

Jumbo In Sprang-Capelle Tóch Open Op Zondag: Besluit Oogst Lof En Kritiek |  Waalwijk, Heusden E.O. | Bd.Nl
Jumbo In Sprang-Capelle Tóch Open Op Zondag: Besluit Oogst Lof En Kritiek | Waalwijk, Heusden E.O. | Bd.Nl
Net Open. Grootste Jumbo-Supermarkt Van Vlaanderen Opent In Lier: “Breed  Scala Van Verse Maaltijden En Oog Voor Lokale Producten” | Lier | Hln.Be
Net Open. Grootste Jumbo-Supermarkt Van Vlaanderen Opent In Lier: “Breed Scala Van Verse Maaltijden En Oog Voor Lokale Producten” | Lier | Hln.Be
Jumbo In Odijk Wordt In Volledig Nieuw Jasje Gestoken - Bunniks Nieuws |  Nieuws Uit De Regio Bunnik
Jumbo In Odijk Wordt In Volledig Nieuw Jasje Gestoken – Bunniks Nieuws | Nieuws Uit De Regio Bunnik
Jumbo Wil Dit Jaar Tien Winkels Openen In Vlaanderen | Binnenland | Hln.Be
Jumbo Wil Dit Jaar Tien Winkels Openen In Vlaanderen | Binnenland | Hln.Be

See more here: c1.chewathai27.com

Learn more about the topic hoe laat is jumbo open.

See more: c1.chewathai27.com/category/herstelrubriek

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *