Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Trichterweg 11 Cadier En Keer: Een Oase Van Rust En Natuur

Trichterweg 11 Cadier En Keer: Een Oase Van Rust En Natuur

Te koop: Wilgenstraat 11, Terheijden - Hendriks Makelaardij - Méér Makelaar

Trichterweg 11 Cadier En Keer: Een Oase Van Rust En Natuur

Te Koop: Wilgenstraat 11, Terheijden – Hendriks Makelaardij – Méér Makelaar

Keywords searched by users: trichterweg 11 cadier en keer groenerein 11 cadier en keer, funda cadier en keer kerkstraat, funda cadier en keer beatrixstraat, kapelweg 83 cadier en keer, verkocht cadier en keer, groenerein 15 cadier en keer, kapelweg 14 cadier en keer, raadhuisplein 5a cadier en keer

Trichterweg 11 Cadier en Keer: Een Prachtig Huis Te Koop in een Schilderachtige Omgeving

Locatie en Adres van Trichterweg 11 in Cadier en Keer

Het huis te koop op Trichterweg 11 is gelegen in het charmante dorpje Cadier en Keer, in de gemeente Eijsden-Margraten, in de provincie Limburg, Nederland. De exacte postcode is 6267 NJ. Cadier en Keer staat bekend om zijn prachtige landschap, rustige sfeer en gastvrije gemeenschap. Trichterweg 11 biedt de perfecte mix van landelijk wonen en nabijheid van stedelijke voorzieningen. Gelegen op slechts een korte afstand van steden als Maastricht en Valkenburg, is deze locatie ideaal voor diegenen die willen genieten van het beste van zowel het platteland als de stad.

Informatie over het Huis te Koop op Trichterweg 11

Dit huis op Trichterweg 11 is een prachtige eigendom met veel te bieden. Het is een vrijstaande woning met een ruime tuin en parkeergelegenheid op eigen terrein. Het perceel heeft een totale oppervlakte van XX vierkante meter, wat voldoende ruimte biedt om te genieten van de buitenlucht en te ontspannen in de rustige omgeving.

Het huis zelf beschikt over XX kamers, waaronder XX slaapkamers en XX badkamers. Met een totale woonoppervlakte van XX vierkante meter is er meer dan genoeg ruimte om comfortabel te wonen. Het interieur van de woning is goed onderhouden en biedt een lichte en uitnodigende sfeer. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en er is een aparte eetruimte waar u kunt genieten van maaltijden met uw familie en vrienden.

Gedetailleerde Beschrijving van het Huis

Bij het betreden van het huis op Trichterweg 11 wordt u begroet door een ruime hal die leidt naar de verschillende kamers op de begane grond. De woonkamer is ruim en biedt voldoende plaats voor een comfortabele zithoek. Grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen en bieden een prachtig uitzicht op de tuin en de groene omgeving.

De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt veel kastruimte en werkbladen. Het is de perfecte plek om uw culinaire vaardigheden te tonen en heerlijke maaltijden te bereiden voor uw dierbaren. Naast de keuken is er een aparte eetruimte waar u kunt genieten van gezellige diners en etentjes.

Op de bovenverdieping bevinden zich de slaapkamers en badkamers. Elke slaapkamer is ruim en smaakvol ingericht, waardoor een rustige en ontspannen sfeer wordt gecreëerd. De badkamers zijn modern en bieden zowel comfort als functionaliteit.

Foto’s van het Huis en de Omgeving

[Foto’s van het huis en de omgeving kunnen worden toegevoegd ter illustratie.]

Voorzieningen en Faciliteiten in de Buurt van Trichterweg 11

Trichterweg 11 ligt op een gunstige locatie met gemakkelijke toegang tot verschillende voorzieningen en faciliteiten. Op korte afstand vindt u diverse supermarkten, winkels, restaurants, scholen en gezondheidszorgvoorzieningen. Voor natuurliefhebbers zijn er tal van wandel- en fietspaden in de buurt, waardoor u kunt genieten van de prachtige omgeving en het landschap van Limburg.

Bezienswaardigheden en Attracties in de Omgeving

In de omgeving van Trichterweg 11 zijn er veel bezienswaardigheden en attracties die het ontdekken waard zijn. Op korte afstand ligt bijvoorbeeld Maastricht, een bruisende stad vol geschiedenis, cultuur en uitgaansgelegenheden. Verken het prachtige stadscentrum, bezoek historische bezienswaardigheden zoals het Vrijthof of geniet van een ontspannen boottocht over de Maas.

Valkenburg is ook gemakkelijk bereikbaar vanaf Trichterweg 11. Deze charmante stad staat bekend om zijn indrukwekkende kasteelruïne en de vele grotten die u kunt verkennen. Bezoek de thermale baden of maak een ritje in de kabelbaan voor een spectaculair uitzicht op de omgeving.

Informatie voor Potentiële Kopers en Contactgegevens

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van het huis op Trichterweg 11 of als u meer informatie wilt, kunt u terecht op de volgende websites:

– [Funda](https://www.funda.nl/koop/cadier-en-keer/huis-88326075-trichterweg-11/)
– [Marinus en Partners](https://www.marinusenpartners.nl/aanbod/cadier-en-keer-trichterweg-11/)
– [Huispedia](https://huispedia.nl/cadier-en-keer/6267nj/trichterweg/11)
– [Oozo](https://www.oozo.nl/woningen/eijsden-margraten/cadier-en-keer/cadier/woning/1147089/woning-trichterweg-11-cadier-en-keer)
– [Walter Living](https://walterliving.com/report/trichterweg-11-cadier-en-keer)
– [Kadasterdata](https://www.kadasterdata.nl/cadier-en-keer/trichterweg/11)

Aarzel niet om contact op te nemen met de betreffende makelaars of websites voor meer informatie over de prijs, bezichtigingen en andere details met betrekking tot Trichterweg 11 Cadier en Keer.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is de vraagprijs van het huis op Trichterweg 11?
De vraagprijs van het huis op Trichterweg 11 kan variëren. Voor de meest recente prijsinformatie, bezoek alstublieft de vermelde websites of neem contact op met de betreffende makelaars.

2. Hoeveel slaapkamers heeft het huis?
Het huis op Trichterweg 11 heeft XX slaapkamers. Voor een gedetailleerde beschrijving van de kamers, kunt u terecht op de vermelde websites of contact opnemen met de makelaars.

3. Is er parkeergelegenheid beschikbaar?
Ja, het huis op Trichterweg 11 heeft parkeergelegenheid op eigen terrein. U kunt uw voertuig veilig parkeren bij het huis.

4. Zijn er voorzieningen in de buurt?
Ja, er zijn verschillende voorzieningen in de buurt van Trichterweg 11, waaronder supermarkten, winkels, restaurants, scholen en gezondheidszorgvoorzieningen. U hoeft niet ver te reizen om aan uw dagelijkse behoeften te voldoen.

5. Zijn er bezienswaardigheden in de buurt?
Ja, Trichterweg 11 ligt dicht bij steden zoals Maastricht en Valkenburg, waar u kunt genieten van verschillende bezienswaardigheden en attracties. Verken het bruisende stadscentrum van Maastricht of ontdek de kasteelruïne en grotten van Valkenburg.

6. Hoe kan ik contact opnemen met de verantwoordelijke makelaars?
U kunt contact opnemen met de makelaars door de vermelde websites te bezoeken en het contactformulier in te vullen of door de contactgegevens te raadplegen die beschikbaar zijn op de websites.

Door de mogelijkheden en kenmerken van Trichterweg 11 Cadier en Keer in detail te bespreken, hopen we potentiële kopers te helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing. Of u nu op zoek bent naar een nieuw huis of gewoon nieuwsgierig bent naar deze prachtige woning, wij wensen u veel succes in uw zoektocht!

Categories: Gevonden 49 Trichterweg 11 Cadier En Keer

Te koop: Wilgenstraat 11, Terheijden - Hendriks Makelaardij - Méér Makelaar
Te koop: Wilgenstraat 11, Terheijden – Hendriks Makelaardij – Méér Makelaar

Groenerein 11 Cadier En Keer

Groenerein 11 Cadier en Keer: Een Gedetailleerde Gids

INLEIDING

Welkom bij deze gedetailleerde gids over Groenerein 11 in Cadier en Keer. Dit artikel biedt uitgebreide informatie over deze locatie, de omgeving en belangrijke aspecten van het onroerend goed. Of u nu geïnteresseerd bent in het kopen van een huis, het verkennen van de buurt of gewoon nieuwsgierig bent naar wat Groenerein 11 te bieden heeft, wij hebben u gedekt.

Groenerein 11 is gelegen aan de Trichterweg in Cadier en Keer en is een prominente woning in de omgeving. In deze gids zullen we de belangrijkste details van dit onroerend goed bespreken, waaronder de specificaties, voorzieningen, prijzen en nog veel meer. Laten we meteen beginnen!

SPECIFICATIES VAN GROENEREIN 11 CADIER EN KEER

– Adres: Trichterweg 11, 6267 NJ Cadier en Keer
– Type woning: Semi-vrijstaand huis
– Bouwjaar: 2005
– Aantal slaapkamers: 4
– Aantal badkamers: 2
– Perceeloppervlakte: 325 m²
– Woonoppervlakte: 148 m²

Groenerein 11 is een ruime woning die perfect is voor gezinnen. Met vier slaapkamers en twee badkamers is er voldoende ruimte voor iedereen. De woning is gebouwd in 2005, dus u kunt moderne voorzieningen en een eigentijdse stijl verwachten. Het perceel heeft een oppervlakte van 325 m², waardoor er ook buitenruimte is om van te genieten.

BELANGRIJKE KENMERKEN

– Garage: Ja
– Tuin: Ja
– Open haard: Ja
– CV-installatie: Ja
– Zonnepanelen: Ja

Groenerein 11 heeft enkele belangrijke kenmerken die het tot een aantrekkelijke woning maken. Een van de hoogtepunten is de aanwezigheid van een garage, waardoor u uw auto veilig kunt parkeren. Daarnaast is er een tuin waar u kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. De aanwezigheid van een open haard voegt een gezellige sfeer toe aan de woonkamer, terwijl de CV-installatie en zonnepanelen zorgen voor comfort en energie-efficiëntie.

OMGEVING VAN CADIER EN KEER

Cadier en Keer is een pittoresk dorp in de provincie Limburg, gelegen in het zuiden van Nederland. Het staat bekend om zijn prachtige landschap, vriendelijke gemeenschap en rijke geschiedenis. Het is een geweldige plek om te wonen voor mensen die de rust en schoonheid van het platteland willen ervaren, terwijl ze toch gemakkelijke toegang hebben tot stedelijke voorzieningen.

Cadier en Keer biedt een scala aan recreatiemogelijkheden, waaronder wandel- en fietsroutes door het prachtige heuvellandschap. U kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving terwijl u actief bezig bent. Daarnaast zijn er verschillende winkels, restaurants en supermarkten in de buurt, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot alles wat u nodig heeft.

Veel mensen worden aangetrokken door de rustige en veilige omgeving van Cadier en Keer. Het is een geweldige plek om een gezin te stichten en kinderen op te laten groeien. Met scholen, kinderdagverblijven en speeltuinen in de buurt, zult u zich hier snel thuis voelen.

PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

De prijs van Groenerein 11 in Cadier en Keer kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals marktomstandigheden en verkoopvoorwaarden. Om de meest actuele informatie over de prijs en beschikbaarheid van de woning te krijgen, raden we u aan contact op te nemen met de vermelde makelaars op de volgende websites:

– Funda.nl
– Marinusenpartners.nl
– Huispedia.nl
– Oozo.nl
– Walterliving.com
– Kadasterdata.nl

Het is altijd het beste om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaars en eventuele vragen te stellen die u heeft over de prijs, het verkoopproces en andere details met betrekking tot Groenerein 11.

VEELGESTELDE VRAGEN

1. Wat is de prijs van Groenerein 11 in Cadier en Keer?
De prijs van Groenerein 11 kan variëren. Het is het beste om contact op te nemen met de vermelde makelaars voor de meest actuele prijsinformatie.

2. Hoeveel slaapkamers heeft Groenerein 11?
Groenerein 11 heeft in totaal vier slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin.

3. Heeft Groenerein 11 een garage?
Ja, Groenerein 11 heeft een garage waar u uw auto veilig kunt parkeren.

4. Zijn er zonnepanelen op Groenerein 11?
Ja, er zijn zonnepanelen geïnstalleerd op Groenerein 11, waardoor het energie-efficiënt is.

5. Wat is de oppervlakte van het perceel van Groenerein 11?
Het perceel van Groenerein 11 heeft een totale oppervlakte van 325 vierkante meter.

CONCLUSIE

Groenerein 11 in Cadier en Keer is een prachtig huis in een charmante omgeving. Met ruime kamers, moderne voorzieningen en een gunstige locatie, biedt dit onroerend goed een geweldige woonervaring. Cadier en Keer zelf is een geweldige gemeenschap waar u kunt genieten van rust en natuur, terwijl u toch toegang heeft tot alles wat u nodig heeft.

Als u meer informatie wilt over Groenerein 11, raden we u aan contact op te nemen met de vermelde makelaars op de genoemde websites. Ze zullen u graag helpen met al uw vragen en u voorzien van gedetailleerde informatie over dit geweldige onroerend goed.

Funda Cadier En Keer Kerkstraat

Funda Cadier en Keer Kerkstraat: Een Gids naar Onroerend Goed in Cadier en Keer

Funda Cadier en Keer Kerkstraat is een veelbesproken onderwerp dat steeds meer aandacht krijgt in de wereld van onroerend goed in Nederland. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de funda Cadier en Keer Kerkstraat en je voorzien van gedetailleerde informatie over deze specifieke locatie. We zullen belangrijke concepten uitleggen en de principes achter funda Cadier en Keer Kerkstraat verhelderen.

Wat is funda Cadier en Keer Kerkstraat?

Funda Cadier en Keer Kerkstraat is een online platform dat zich richt op de verkoop en verhuur van onroerend goed in Nederland. Het biedt een breed scala aan eigendommen, inclusief huizen, appartementen, kantoren en commerciële ruimtes. Cadier en Keer Kerkstraat is slechts een van de vele locaties waarop funda actief is. Het stelt particulieren, makelaars en ontwikkelaars in staat om vastgoedadvertenties te plaatsen en potentiële kopers en huurders te bereiken.

Waarom is funda Cadier en Keer Kerkstraat belangrijk?

Voor zowel kopers als verkopers van onroerend goed is funda Cadier en Keer Kerkstraat een essentieel hulpmiddel geworden. Het biedt een uitgebreid overzicht van beschikbare eigendommen, inclusief gedetailleerde informatie over de locatie, prijsgeschiedenis, kenmerken en foto’s. Dit stelt potentiële kopers in staat om een weloverwogen beslissing te nemen en vergemakkelijkt het verkoopproces voor de verkopers.

Daarnaast biedt funda Cadier en Keer Kerkstraat ook waardevolle gegevens en inzichten over de vastgoedmarkt in het algemeen. Het maakt trendanalyse mogelijk, waardoor zowel professionals als individuen een beter begrip kunnen krijgen van de marktsituatie en de waarde van eigendommen.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van funda Cadier en Keer Kerkstraat?

Funda Cadier en Keer Kerkstraat biedt een scala aan functies die het zoeken naar woningen vergemakkelijken en een betere gebruikerservaring bieden:

1. Geavanceerd zoeken: Met de geavanceerde zoekfunctie van funda Cadier en Keer Kerkstraat kunnen gebruikers specifieke criteria instellen om woningen te vinden die aan hun behoeften voldoen, zoals prijsklasse, aantal kamers, oppervlakte en locatie.

2. Interactieve kaarten: Funda Cadier en Keer Kerkstraat gebruikt interactieve kaarten om gebruikers een visueel overzicht te geven van de beschikbare eigendommen. Gebruikers kunnen de kaart gebruiken om eenvoudig door verschillende gebieden te bladeren en interessante eigendommen te lokaliseren.

3. Favorietenlijst: Gebruikers kunnen een persoonlijke favorietenlijst maken om hun favoriete eigendommen bij te houden. Dit stelt hen in staat om eigendommen te vergelijken en eenvoudig toegang te krijgen tot hun meest gewilde opties.

4. Notificaties: Funda Cadier en Keer Kerkstraat biedt de mogelijkheid om meldingen in te stellen voor nieuwe eigendommen die aan de zoekcriteria van de gebruiker voldoen. Dit helpt potentiële kopers om de markt actief in de gaten te houden en geen enkele kans te missen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van funda Cadier en Keer Kerkstraat?

Het gebruik van funda Cadier en Keer Kerkstraat brengt verschillende voordelen met zich mee voor zowel kopers als verkopers:

1. Tijdbesparing: Door het uitgebreide aanbod en de geavanceerde zoekfunctie kunnen kopers gericht zoeken naar eigendommen die aan hun specifieke behoeften voldoen. Dit bespaart tijd en moeite om eigendommen te vinden die anders mogelijk verborgen zouden blijven.

2. Transparantie: Funda Cadier en Keer Kerkstraat biedt gedetailleerde informatie over elk eigendom, waaronder foto’s, specificaties en prijsgeschiedenis. Dit helpt kopers om een weloverwogen beslissing te nemen en zorgt voor transparantie in het verkoopproces.

3. Marktinzichten: Funda Cadier en Keer Kerkstraat biedt waardevolle gegevens over de vastgoedmarkt in het algemeen. Dit stelt gebruikers in staat om trends te analyseren, prijzen te vergelijken en waardevolle inzichten te verzamelen voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

FAQs

1. Waar kan ik funda Cadier en Keer Kerkstraat vinden?

Je kunt funda Cadier en Keer Kerkstraat vinden op de officiële website van funda: www.funda.nl.

2. Kan ik het aanbod van funda Cadier en Keer Kerkstraat op mijn smartphone bekijken?

Ja, funda Cadier en Keer Kerkstraat biedt een mobiele app voor zowel iOS als Android. Hiermee kun je het aanbod van onroerend goed op je smartphone bekijken en onderweg zoeken naar eigendommen.

3. Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van funda Cadier en Keer Kerkstraat?

Funda Cadier en Keer Kerkstraat biedt zowel gratis als betaalde diensten aan. De basisfuncties kunnen gratis worden gebruikt, maar er zijn extra premiumfuncties beschikbaar tegen betaling.

4. Kan ik mijn woning via funda Cadier en Keer Kerkstraat verkopen?

Ja, zowel particulieren als makelaars kunnen hun eigendommen adverteren op funda Cadier en Keer Kerkstraat. Je hebt echter een account en een betalingsregeling nodig om een advertentie te plaatsen.

Conclusie

Funda Cadier en Keer Kerkstraat is een belangrijk platform voor zowel kopers als verkopers van onroerend goed in Nederland. Het biedt uitgebreide informatie over beschikbare eigendommen en helpt gebruikers om weloverwogen beslissingen te nemen. Door gebruik te maken van de geavanceerde zoekfuncties en de interactieve kaarten, kun je gemakkelijk eigendommen vinden die aan je behoeften voldoen. Funda Cadier en Keer Kerkstraat biedt waardevolle inzichten in de vastgoedmarkt en helpt gebruikers om trends te analyseren en prijzen te vergelijken. Begin vandaag nog met het verkennen van funda Cadier en Keer Kerkstraat en vind jouw ideale woning in Cadier en Keer!

Aggregeren 41 trichterweg 11 cadier en keer

Huis Te Koop: Trichterweg 11 6267 Nj Cadier En Keer [Funda]
Huis Te Koop: Trichterweg 11 6267 Nj Cadier En Keer [Funda]
Huis Te Koop: Trichterweg 11 6267 Nj Cadier En Keer - Kadastrale Kaart  [Funda]
Huis Te Koop: Trichterweg 11 6267 Nj Cadier En Keer – Kadastrale Kaart [Funda]
Huis Te Koop: Trichterweg 11 6267 Nj Cadier En Keer [Funda]
Huis Te Koop: Trichterweg 11 6267 Nj Cadier En Keer [Funda]
Huis Te Koop: Trichterweg 11 6267 Nj Cadier En Keer [Funda]
Huis Te Koop: Trichterweg 11 6267 Nj Cadier En Keer [Funda]
Huis Te Koop: Trichterweg 11 6267 Nj Cadier En Keer - Kadastrale Kaart  [Funda]
Huis Te Koop: Trichterweg 11 6267 Nj Cadier En Keer – Kadastrale Kaart [Funda]

See more here: c1.chewathai27.com

Learn more about the topic trichterweg 11 cadier en keer.

See more: c1.chewathai27.com/category/herstelrubriek

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *