Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Muziek Onder Filmpje Zetten Op Je Iphone – Gratis Handleiding!

Muziek Onder Filmpje Zetten Op Je Iphone – Gratis Handleiding!

How to Add Background Music to iPhone Videos for FREE? (2023) ✅

Muziek Onder Filmpje Zetten Op Je Iphone – Gratis Handleiding!

How To Add Background Music To Iphone Videos For Free? (2023) ✅

Keywords searched by users: muziek onder filmpje zetten iphone gratis spotify muziek onder filmpje zetten app gratis, muziek onder filmpje zetten gratis, gratis app muziek onder filmpje zetten, muziek toevoegen aan video iphone, audio onder video zetten gratis, filmpje maken van foto’s iphone gratis, video maken met muziek gratis, imovie muziek toevoegen spotify

1. Muziek toevoegen aan een video met iMovie op de iPhone

Als je een video op je iPhone hebt gemaakt en er graag muziek aan wilt toevoegen, dan is iMovie een handige app om te gebruiken. Met iMovie kun je eenvoudig muziekbestanden importeren en ze synchroniseren met je video. Hier is een stapsgewijze handleiding over hoe je muziek kunt toevoegen aan een video met iMovie op je iPhone:

Stap 1: Open de iMovie-app op je iPhone. Als je de app niet hebt geïnstalleerd, kun je deze gratis downloaden vanuit de App Store.

Stap 2: Tik op het “+” -symbool om een nieuw project te maken en selecteer “Film” in het keuzemenu. Kies vervolgens de gewenste filmweergave en tik op “Maak project” om door te gaan.

Stap 3: Tik op het pictogram met het blauwe plusje in het vak “Projectmedia” onderaan het scherm. Hiermee kun je muziekbestanden toevoegen aan je project.

Stap 4: Selecteer de gewenste muziek uit je muziekbibliotheek. Je kunt kiezen uit de muziek die al op je iPhone staat of je kunt nieuwe muziek downloaden om aan je project toe te voegen.

Stap 5: Nadat je een muziekbestand hebt geselecteerd, kun je het wijzigen en aanpassen door op het bewerkingspictogram naast de muzieknaam te tikken. Hier kun je de duur van de muziek inkorten of de volume-instellingen aanpassen.

Stap 6: Sleep de gemarkeerde muziek naar de tijdlijn onderaan het scherm om de muziek aan je video toe te voegen. Je kunt de muziek naar wens bijsnijden en indien nodig de positie ervan aanpassen.

Stap 7: Tik op de knop “Voorvertoning” om je video met de toegevoegde muziek te bekijken. Als je tevreden bent met het resultaat, tik je op “Gereed”.

Stap 8: Tik op het deelicoon in de rechterbovenhoek van het scherm om je video op te slaan of te delen op sociale media of andere platforms.

2. Stappen om iMovie te gebruiken voor het toevoegen van muziek aan een video

iMovie biedt verschillende opties om muziek aan je video’s toe te voegen. Hier zijn de stappen om iMovie te gebruiken voor het toevoegen van muziek aan een video:

Stap 1: Open de iMovie-app op je iPhone en selecteer het gewenste project.

Stap 2: Tik op het pictogram “Audio” in de werkbalk onderaan het scherm. Hiermee krijg je toegang tot verschillende opties voor het toevoegen van muziek aan je video.

Stap 3: Kies in de opties voor muziek de optie “Soundtracks” om standaard achtergrondmuziek toe te voegen aan je video. Je kunt kiezen uit verschillende genres en stijlen.

Stap 4: Als je liever je eigen muziek wilt toevoegen, tik je op “Muziek” en selecteer je het gewenste nummer uit je muziekbibliotheek.

Stap 5: Tik op “Geluidseffecten” als je bepaalde geluidseffecten wilt toevoegen aan je video. Er zijn verschillende geluidseffecten beschikbaar, zoals applaus, explosies en natuurgeluiden.

Stap 6: Wanneer je een muziek- of geluidseffect hebt geselecteerd, kun je de duur en positie ervan in je video aanpassen door te slepen en te schuiven op de tijdlijn.

Stap 7: Tik op de knop “Voorbeeld” om een voorbeeld van je video met de toegevoegde muziek te bekijken. Als je tevreden bent, kun je je video opslaan of delen.

3. Een soundtrack of themamuziek toevoegen met iMovie op de iPhone

iMovie biedt een breed scala aan soundtracks en themamuziek om je video’s te verbeteren. Hier is hoe je een soundtrack of themamuziek kunt toevoegen met iMovie op de iPhone:

Stap 1: Open de iMovie-app op je iPhone en selecteer het gewenste project.

Stap 2: Tik op het pictogram “Audio” in de werkbalk onderaan het scherm.

Stap 3: Tik op “Soundtracks” om toegang te krijgen tot verschillende soundtracks en themamuziekstijlen. iMovie biedt een verscheidenheid aan genres, zoals klassiek, pop, rock en meer.

Stap 4: Blader door de beschikbare soundtracks en themamuziek en selecteer degene die het beste past bij de sfeer en het thema van je video.

Stap 5: Zodra je een soundtrack hebt geselecteerd, kun je de duur en positie ervan in je video aanpassen door te slepen en te schuiven op de tijdlijn.

Stap 6: Tik op de knop “Voorbeeld” om een voorbeeld van je video met de toegevoegde soundtrack of themamuziek te bekijken. Als je tevreden bent, kun je je video opslaan of delen.

4. Muziek downloaden voor gebruik in iMovie op de iPhone

Als je muziek wilt toevoegen aan iMovie op je iPhone, kun je ervoor kiezen om muziek te downloaden. Hier zijn de stappen om muziek te downloaden voor gebruik in iMovie:

Stap 1: Open de App Store op je iPhone en zoek naar een muziekdownloader-app, zoals Spotify, Apple Music, SoundCloud of andere apps.

Stap 2: Download en installeer de gewenste muziekdownloader-app op je iPhone.

Stap 3: Open de muziekdownloader-app en zoek naar de gewenste muzieknummers. Sommige apps bieden gratis muziekdownloads, terwijl andere een abonnement of aankoop vereisen.

Stap 4: Nadat je de gewenste muziek hebt gevonden, kun je ervoor kiezen om de nummers rechtstreeks in de muziekdownloader-app op te slaan of ze te downloaden naar je iPhone-muziekbibliotheek.

Stap 5: Open iMovie en importeer de gedownloade muziekbestanden zoals eerder uitgelegd in Stap 3 van “Muziek toevoegen aan een video met iMovie op de iPhone”.

Stap 6: Voeg de gedownloade muziek toe aan je video en pas de duur en positie ervan aan.

Stap 7: Bekijk een voorbeeld van je video met de gedownloade muziek en sla deze op of deel deze naar wens.

5. Een audiotrack toevoegen aan een video op YouTube

Als je een audiotrack aan een video op YouTube wilt toevoegen, biedt YouTube zelf een eenvoudige manier om dit te doen. Hier zijn de stappen om een audiotrack toe te voegen aan een video op YouTube:

Stap 1: Log in op je YouTube-account en klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik vervolgens op “YouTube Studio” om naar je videobeheerder te gaan.

Stap 2: Klik op “Video’s” in het linkermenu om een lijst met je geüploade video’s te openen.

Stap 3: Zoek de video waaraan je een audiotrack wilt toevoegen en klik op de bewerkingsknop naast de video.

Stap 4: Klik op “Audio bewerken” in het tabblad “Bewerken”. Hiermee wordt het audiotrackbewerkingspaneel geopend.

Stap 5: Kies in het audiotrackbewerkingspaneel de optie “Muziekbibliotheek” om toegang te krijgen tot de bibliotheek met royaltyvrije muziektracks die door YouTube worden aangeboden.

Stap 6: Blader door de beschikbare muziektracks en selecteer degene die je aan je video wilt toevoegen. Je kunt filteren op genre, stemming en instrument.

Stap 7: Zodra je een muziektrack hebt geselecteerd, kun je de duur en positie ervan in je video aanpassen door te slepen en te schuiven op de tijdlijn.

Stap 8: Bekijk een voorbeeld van je video met de toegevoegde audiotrack en sla deze op of publiceer deze naar wens.

6. Muziek op de iPhone zetten zonder iTunes

Hoewel iTunes een populaire methode is om muziek op de iPhone te zetten, zijn er ook andere manieren om dit te doen zonder iTunes. Hier zijn enkele alternatieve methoden om muziek op de iPhone te zetten zonder iTunes:

Methode 1: Gebruik de AirMore-app
– Download en installeer de AirMore-app op zowel je iPhone als je computer.
– Verbind je iPhone en computer met hetzelfde Wi-Fi-netwerk.
– Open de AirMore-app op je iPhone en tik op “Scan QR-code” om de QR-code op je computer te scannen.
– Op je computer open je de AirMore-website en bevestig je de verbinding met je iPhone.
– Klik op “Muziek” in het zijmenu van AirMore op je computer en selecteer de gewenste muziekbestanden om ze naar je iPhone te uploaden.

Methode 2: Gebruik de Dropbox-app
– Download en installeer de Dropbox-app op zowel je iPhone als je computer.
– Maak een Dropbox-account aan en log in op zowel je iPhone als je computer.
– Upload de gewenste muziekbestanden naar je Dropbox-account op je computer.
– Open de Dropbox-app op je iPhone en de bestanden zullen automatisch worden gesynchroniseerd met je iPhone.
– Tik op de gewenste muziekbestanden en selecteer “Offline beschikbaar maken” om ze te downloaden en offline af te spelen.

Methode 3: Gebruik de Google Play Muziek-app
– Download en installeer de Google Play Muziek-app op zowel je iPhone als je computer.
– Maak een Google-account aan en log in op zowel je iPhone als je computer.
– Op je computer ga je naar de Google Play Muziek-website en upload je de gewenste muziekbestanden naar je Google-account.
– Open de Google Play Muziek-app op je iPhone en tik op “Bibliotheek” om toegang te krijgen tot je geüploade muziekbestanden.

7. Alternatieve manieren om muziek op de iPhone te zetten zonder iTunes

Naast de eerder genoemde methoden, zijn er nog andere alternatieve manieren om muziek op de iPhone te zetten zonder iTunes:

Methode 1: Gebruik de VLC Media Player-app
– Download en installeer de VLC Media Player-app op zowel je iPhone als je computer.
– Sluit je iPhone aan op je computer met behulp van een USB-kabel.
– Open iTunes op je computer en selecteer je iPhone.
– Ga naar het tabblad “Bestanden” en scroll naar beneden naar de sectie “Bestandsdeling”.
– Selecteer de VLC-app in de lijst met apps en klik op “Voeg toe” om muziekbestanden toe te voegen.

Methode 2: Gebruik de Documents by Readdle-app
– Download en installeer de Documents by Readdle-app op zowel je iPhone als je computer.
– Sluit je iPhone aan op je computer met behulp van een USB-kabel.
– Open iTunes op je computer en selecteer je iPhone.
– Ga naar het tabblad “Bestanden” en scroll naar beneden naar de sectie “Bestandsdeling”.
– Selecteer de Documents-app in de lijst met apps en klik op “Voeg toe” om muziekbestanden toe te voegen.

Methode 3: Gebruik een externe opslag-app zoals iMazing
– Download en installeer de iMazing-app op zowel je iPhone als je computer.
– Sluit je iPhone aan op je computer met behulp van een USB-kabel.
– Open iMazing op je computer en selecteer je iPhone.
– Selecteer “Muziek” in de zijbalk en klik op “Bestand toevoegen” om muziekbestanden toe te voegen.

8. Muziek toevoegen

Categories: Update 61 Muziek Onder Filmpje Zetten Iphone Gratis

How to Add Background Music to iPhone Videos for FREE? (2023) ✅
How to Add Background Music to iPhone Videos for FREE? (2023) ✅

Een soundtrack of themamuziek toevoegen

Ga naar de iMovie-app op je iPhone en open een filmproject. Tik op de knop ‘Voeg media toe’ en tik vervolgens op ‘Audio’. Tik op ‘Soundtracks’. Er staat een downloadknop naast soundtracks die moeten worden gedownload.iTunes is een programma van Apple waarmee u uw digitale mediacollectie (muziek, films et cetera) beheert en afspeelt. Importeer uw eigen muziek-cd’s of koop nieuwe nummers via de ingebouwde winkel, de Apple Store. iTunes kunt u ook gebruiken om muziek op uw iPod, iPhone of iPad te zetten.

Een soundtrack of themamuziek toevoegen
  • Ga naar de iMovie-app op je iPhone en open een filmproject.
  • Tik op de knop ‘Voeg media toe’ en tik vervolgens op ‘Audio’.
  • Tik op ‘Soundtracks’. …
  • Om een soundtrack toe te voegen, tik je erop en tik je vervolgens op de knop ‘Voeg audio toe’ .
Een audiotrack aan je video toevoegen
  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Content in het linkermenu.
  3. Klik op de video die je wilt bewerken.
  4. Klik op Editor in het linkermenu.
  5. Klik op Audio en gebruik de zoekfilters om een nieuwe audiotrack te vinden. …
  6. Klik op TOEVOEGEN als je een geschikt nummer hebt gevonden.
Hoe u Muziek op iPhone Zet Zonder iTunes
  1. Download.
  2. Gratis en draadloze methode – AirMore.
  3. Complete telefoon manager – Apowersoft Phone Manager.
  4. Direct muziekbeheer – Waltr.
  5. Download.

Hoe Muziek Op Filmpje Zetten Iphone?

Hoe zet je muziek op een iPhone-video?

Om muziek aan een iPhone-video toe te voegen, kun je de volgende stappen volgen:

1. Open de iMovie-app op je iPhone en ga naar het filmproject waar je muziek aan wilt toevoegen.
2. Tik op de knop “Media toevoegen” en selecteer vervolgens “Audio”.
3. Tik op “Soundtracks” en zoek de gewenste soundtrack uit.
4. Als de soundtrack nog niet is gedownload, tik dan op de downloadknop naast de soundtrack om deze te downloaden.
5. Zodra de soundtrack is gedownload, kun je deze toevoegen aan je video door erop te tikken en deze naar de juiste positie in de tijdlijn te slepen.

Hoe Zet Je Een Muziekje Onder Een Filmpje?

Om een muziekje toe te voegen aan een filmpje, moet je eerst inloggen bij YouTube Studio. Selecteer vervolgens ‘Content’ in het linkermenu. Hier zie je een overzicht van al je video’s. Klik op de video die je wilt bewerken. In het linkermenu zie je nu de optie ‘Editor’. Klik hierop. Nu kom je in de bewerkingsomgeving van YouTube. Klik op ‘Audio’ en gebruik de zoekfilters om een nieuwe audiotrack te vinden die bij jouw video past. Als je een geschikt nummer hebt gevonden, klik dan op ‘TOEVOEGEN’ om het aan je video toe te voegen.

Kan Ik Eigen Muziek Op Mijn Iphone Zetten?

Ja, u kunt uw eigen muziek op uw iPhone zetten met behulp van iTunes. iTunes is een programma van Apple dat gebruikt kan worden om uw digitale mediacollectie (muziek, films, enz.) te beheren en af te spelen. U kunt uw eigen muziek-cd’s importeren of nieuwe nummers kopen via de ingebouwde winkel, de Apple Store. Daarnaast kunt u iTunes ook gebruiken om muziek op uw iPod, iPhone of iPad te zetten. Met iTunes kunt u uw persoonlijke muziekcollectie gemakkelijk synchroniseren met uw iPhone, zodat u uw favoriete nummers altijd bij de hand heeft.

Samenvatting 25 muziek onder filmpje zetten iphone gratis

Hoe Zet Je Muziek Bij Je Video Met Je Smartphone Met Cute Cut En Imovie -  Youtube
Hoe Zet Je Muziek Bij Je Video Met Je Smartphone Met Cute Cut En Imovie – Youtube
Muziek Onder Video Zetten | Het Is Eenvoudig Met Movavi
Muziek Onder Video Zetten | Het Is Eenvoudig Met Movavi
Muziek Onder Video Zetten | Het Is Eenvoudig Met Movavi
Muziek Onder Video Zetten | Het Is Eenvoudig Met Movavi
Muziek Onder Video Zetten | Het Is Eenvoudig Met Movavi
Muziek Onder Video Zetten | Het Is Eenvoudig Met Movavi
Muziek Onder Video Zetten | Het Is Eenvoudig Met Movavi
Muziek Onder Video Zetten | Het Is Eenvoudig Met Movavi
Muziek Onder Video Zetten | Het Is Eenvoudig Met Movavi
Muziek Onder Video Zetten | Het Is Eenvoudig Met Movavi
Zet Muziek Onder Je Filmpje Met Het Gratis Programma Imovie Op Je Macbook  Of Imac Video Monteren - Youtube
Zet Muziek Onder Je Filmpje Met Het Gratis Programma Imovie Op Je Macbook Of Imac Video Monteren – Youtube
Hoe Zet Je Muziek Op Een Filmpje In Imovie? - Youtube
Hoe Zet Je Muziek Op Een Filmpje In Imovie? – Youtube

See more here: c1.chewathai27.com

Learn more about the topic muziek onder filmpje zetten iphone gratis.

See more: c1.chewathai27.com/category/herstelrubriek

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *