Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoe Je Zelf Het Scherm Van Je Iphone 11 Kunt Maken

Hoe Je Zelf Het Scherm Van Je Iphone 11 Kunt Maken

iPhone 11 scherm en LCD vervangen - Fixje.nl

Hoe Je Zelf Het Scherm Van Je Iphone 11 Kunt Maken

Iphone 11 Scherm En Lcd Vervangen – Fixje.Nl

Keywords searched by users: scherm maken iphone 11 iphone 11 scherm reparatie mediamarkt, iphone 11 scherm reparatie kosten, iphone 11 scherm reparatie goedkoop, scherm iphone 11, nieuw scherm iphone 11 pro, iphone 11 scherm zelf vervangen, iphone 11 pro scherm vervangen prijs, iphone scherm reparatie kosten

1. Wat te doen als het scherm van je iPhone 11 kapot is?

Het is altijd vervelend wanneer het scherm van je iPhone 11 kapot gaat. Gelukkig zijn er verschillende opties die je kunt overwegen om het scherm te laten repareren. Hier zijn een aantal stappen die je kunt volgen als het scherm van je iPhone 11 kapot is:

1. Controleer de garantie: Als je iPhone 11 nog steeds binnen de garantieperiode valt, kun je overwegen om contact op te nemen met de Apple Support. Zij kunnen je verder helpen bij het reparatieproces en je mogelijk een gratis reparatie aanbieden.

2. Zoek een erkende reparatieservice: Als je iPhone 11 niet meer binnen de garantie valt, kun je op zoek gaan naar een erkende reparatieservice. Dit kan een officiële Apple Store zijn, maar er zijn ook andere gecertificeerde reparateurs die je kunnen helpen.

3. Doe zelf een reparatie: Als je handig bent en ervaring hebt met het repareren van elektronische apparaten, kun je ervoor kiezen om zelf het scherm van je iPhone 11 te vervangen. Houd er echter rekening mee dat dit de garantie van je iPhone 11 kan doen vervallen en de reparatie niet altijd succesvol zal zijn als je niet de juiste kennis en tools hebt.

4. Verzekeringsclaim indienen: Als je een verzekering hebt afgesloten voor je iPhone 11, kun je overwegen om een claim in te dienen. Afhankelijk van je polisvoorwaarden kunnen de kosten van de schermreparatie geheel of gedeeltelijk worden vergoed.

2. De kosten van een iPhone 11 schermreparatie

De kosten van een iPhone 11 schermreparatie kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn enkele richtprijzen die je kunt verwachten:

– Bij een officiële Apple Store kunnen de kosten voor een schermreparatie bij de iPhone 11 variëren tussen de € 229 en € 329, afhankelijk van het model en de ernst van de schade.

– Bij gecertificeerde reparateurs kunnen de kosten wat lager uitvallen, meestal tussen de € 150 en € 250.

– Als je ervoor kiest om zelf het scherm van je iPhone 11 te vervangen, kun je een vervangend scherm kopen vanaf ongeveer € 80. Echter, zoals eerder vermeld, kan dit de garantie van je iPhone 11 doen vervallen en is het niet altijd eenvoudig om zelf te repareren.

Het is belangrijk om op te merken dat deze prijzen alleen een indicatie zijn en dat de uiteindelijke kosten afhankelijk kunnen zijn van verschillende factoren, zoals de locatie, de beschikbaarheid van onderdelen en eventuele bijkomende schade aan je iPhone 11.

3. Opties voor het repareren van het scherm van de iPhone 11

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor het repareren van het scherm van je iPhone 11. Hier zijn de meest voorkomende opties:

– Officiële Apple Store: Je kunt ervoor kiezen om je iPhone 11 naar een officiële Apple Store te brengen voor reparatie. Dit is een betrouwbare optie, maar de kosten kunnen hoger zijn dan bij andere reparateurs.

– Gecertificeerde reparateurs: Er zijn verschillende gecertificeerde reparateurs die gespecialiseerd zijn in iPhone-reparaties. Deze reparateurs kunnen vaak een goedkoper alternatief bieden dan de Apple Store, zonder in te leveren op kwaliteit.

– Zelfreparatie: Als je handig bent en ervaring hebt met het repareren van elektronische apparaten, kun je ervoor kiezen om zelf het scherm van je iPhone 11 te vervangen. Dit kan kostenbesparend zijn, maar het vergt wel de juiste kennis en tools.

Het is belangrijk om te overwegen welke optie het beste bij jou past, rekening houdend met factoren zoals kosten, garantie en kwaliteit van de reparatie.

4. Het proces van het vervangen van het scherm van de iPhone 11

Als je ervoor kiest om het scherm van je iPhone 11 te laten vervangen, is het handig om te weten wat je kunt verwachten van het reparatieproces. Hier is een algemeen overzicht van het proces:

1. Maak een afspraak: Als je ervoor kiest om naar een officiële Apple Store of een gecertificeerde reparateur te gaan, is het meestal nodig om van tevoren een afspraak te maken. Dit voorkomt lange wachttijden en zorgt ervoor dat je direct geholpen kunt worden.

2. Diagnose en prijsopgave: Bij aankomst zal een medewerker van de winkel je iPhone 11 inspecteren en een diagnose stellen van het probleem. Vervolgens krijg je een prijsopgave voor de reparatie.

3. Reparatie: Als je akkoord gaat met de prijsopgave, zal de reparateur beginnen met het vervangen van het scherm van je iPhone 11. Dit proces kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de drukte en complexiteit van de reparatie.

4. Controle en test: Na de reparatie zal de medewerker je iPhone 11 controleren en testen om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert.

5. Betaling en garantie: Nadat de reparatie is voltooid, kun je de kosten betalen en ontvang je vaak een garantie op de uitgevoerde reparatie.

Het is belangrijk om te vermelden dat dit een algemeen overzicht is en dat het proces per reparateur kan verschillen. Het is altijd verstandig om vooraf informatie in te winnen bij de reparateur over het specifieke reparatieproces.

5. Waar kan je een iPhone 11 schermreparatie laten uitvoeren?

Er zijn verschillende plaatsen waar je een iPhone 11 schermreparatie kunt laten uitvoeren. Hier zijn enkele veelvoorkomende opties:

– Officiële Apple Store: Dit is de meest betrouwbare optie, maar kan ook de duurste zijn. In een Apple Store kun je rekenen op deskundige hulp en originele Apple-onderdelen.

– Gecertificeerde reparateurs: Er zijn verschillende gecertificeerde reparateurs die gespecialiseerd zijn in iPhone-reparaties. Deze reparateurs kunnen vaak een goedkoper alternatief bieden dan de Apple Store, zonder in te leveren op kwaliteit.

– Online reparatieservices: Er zijn ook verschillende online reparatieservices beschikbaar die je iPhone 11 scherm kunnen repareren. Dit kan handig zijn als je geen reparatieservice in de buurt hebt, maar het is belangrijk om reviews en ervaringen van andere klanten te controleren voordat je een online reparatieservice kiest.

Het is aan te raden om vooraf onderzoek te doen naar de reputatie en de kwaliteit van de reparatieservice voordat je je iPhone 11 ter reparatie aanbiedt.

6. Garantie en verzekeringen voor iPhone 11 schermreparaties

De garantie en verzekeringen voor iPhone 11 schermreparaties kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn een aantal belangrijke punten om op te letten:

– Garantie: Als je iPhone 11 nog binnen de garantieperiode valt, kun je mogelijk aanspraak maken op gratis reparatie. Dit geldt echter alleen als de schade onder de garantievoorwaarden valt, bijvoorbeeld als het om een fabricagefout gaat. Neem contact op met Apple Support om de garantievoorwaarden voor jouw specifieke situatie te achterhalen.

– Verzekeringen: Als je een verzekering hebt afgesloten voor je iPhone 11, is het mogelijk dat de kosten van de schermreparatie geheel of gedeeltelijk worden gedekt. Controleer de polisvoorwaarden van je verzekering om te zien wat er precies wordt vergoed.

Het is belangrijk om te vermelden dat schade veroorzaakt door nalatigheid of ongevallen meestal niet onder de garantie of verzekering valt. Zorg er daarom altijd voor dat je voorzichtig met je iPhone 11 omgaat en gebruik maakt van beschermende hoesjes en screenprotectors om schade te voorkomen.

7. Het vergelijken van het scherm van de iPhone 11 met andere modellen

Het scherm van de iPhone 11 is een belangrijk kenmerk van het toestel. Hier is een vergelijking van het scherm van de iPhone 11 met andere modellen:

– iPhone 11 vs. iPhone 13: Het scherm van de iPhone 11 heeft een grootte van 6,1 inch met een resolutie van 1792 x 828 pixels en een pixeldichtheid van 326 ppi (pixels per inch). De iPhone 13 heeft ook een 6,1 inch scherm, maar met een hogere resolutie van 2532 x 1170 pixels en een pixeldichtheid van 460 ppi. Dit betekent dat het scherm van de iPhone 13 scherper en helderder is dan dat van de iPhone 11.

– iPhone 11 vs. iPhone 11 Pro: Het scherm van de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro zijn qua grootte en resolutie hetzelfde. Beide modellen hebben een 6,1 inch scherm met een resolutie van 1792 x 828 pixels. Het verschil zit hem voornamelijk in de displaytechnologie. De iPhone 11 maakt gebruik van een Liquid Retina LCD-display, terwijl de iPhone 11 Pro beschikt over een Super Retina XDR OLED-display. Dit betekent dat het scherm van de iPhone 11 Pro een hoger contrast en diepere zwarttinten heeft dan dat van de iPhone 11.

Het is belangrijk om je bewust te zijn van de specificaties van het scherm van de iPhone 11 in vergelijking met andere modellen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon.

8. Veelvoorkomende problemen met het scherm van de iPhone 11

Hoewel de iPhones over het algemeen bekend staan om hun betrouwbaarheid, kunnen er toch problemen optreden met het scherm van de iPhone 11. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen die kunnen voorkomen:

– Gebarsten scherm: Een van de meest voorkomende problemen is een gebarsten scherm als gevolg van een val of stoot.

– Niet-responsief scherm: Sommige gebruikers ervaren problemen met een niet-responsief scherm, waarbij het touchscreen niet reageert op aanrakingen of slechts gedeeltelijk reageert.

– Dode pixels: Dode pixels zijn pixels op het scherm die permanent uitgeschakeld zijn en niet de juiste kleur weergeven.

– Beeldschermflikkering: Sommige iPhone 11-gebruikers kunnen te maken krijgen met een flikkerend scherm, waarbij het scherm onregelmatig aan en uit gaat.

Als je een van deze problemen ervaart, is het aan te raden om je iPhone 11 zo snel mogelijk te laten repareren om verdere schade te voorkomen.

9. Tips voor het voorkomen van schade aan het scherm van de iPhone 11

Om schade aan het scherm van je iPhone 11 te voorkomen, zijn er een aantal voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen. Hier zijn enkele handige tips:

– Gebruik een beschermhoesje: Om je iPhone 11 te beschermen tegen vallen en stoten, is het verstandig om een stevig beschermhoesje te gebruiken. Er zijn verschillende soorten hoesjes verkrijgbaar, zoals siliconen hoesjes, hardcase hoesjes en bumpercases.

– Plaats een screenprotector: Een screenprotector kan helpen om krassen op het scherm van je iPhone 11 te voorkomen. Er zijn zowel plastic als geharde glazen screenprotectors verkrijgbaar.

– Houd je iPhone 11 uit de buurt van water: Hoewel de iPhone 11 waterbestendig is, is het toch verstandig om je toestel droog te houden. Blootstelling aan water kan schade aan het scherm en andere onderdelen vero

Categories: Ontdekken 15 Scherm Maken Iphone 11

iPhone 11 scherm en LCD vervangen - Fixje.nl
iPhone 11 scherm en LCD vervangen – Fixje.nl

Het scherm van de iPhone 11 is een 6,1-inch Liquid Retina HD-scherm. Het scherm maakt gebruik van LCD-, MultiTouch- en IPS-technologie. Dankzij IPS-technologie blijf je je scherm in elk licht zien. De iPhone 11 heeft een resolutie van 326 ppi (pixels per inch).

Hoe kan ik het scherm van een iPhone laten repareren?
  1. Een bezoekafspraak maken. Maak een afspraak bij een erkende Apple serviceprovider of Apple Store.
  2. Opsturen voor reparatie. Regel dat je product rechtstreeks naar Apple wordt gestuurd.
  3. Neem contact met ons op. Contact met een Apple Support-adviseur.
iPhone scherm reparatie kosten
Scherm reparatie Accu vervangen
iPhone 11 € 139,- € 69,-
iPhone XS Max € 189,- € 89,-
iPhone XS € 169,- € 69,-
iPhone XR € 119,- € 69,-
Schermreparatie-prijzen
Toestel Scherm
iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max €405,-
iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone X €338,99
iPhone 11, iPhone XR €239,-
iPhone SE 2020 en 2022 (2e en 3e gen) €185,-

Wat Kost Nieuw Iphone 11 Scherm?

Hier zijn de kosten voor het repareren van een iPhone-scherm:

– iPhone 11: een nieuw scherm kost €139,- en het vervangen van de accu kost €69,-.
– iPhone XS Max: een nieuw scherm kost €189,- en het vervangen van de accu kost €89,-.
– iPhone XS: een nieuw scherm kost €169,- en het vervangen van de accu kost €69,-.
– iPhone XR: een nieuw scherm kost €119,- en het vervangen van de accu kost €69,-.

Voor andere modellen zijn er nog 25 andere opties beschikbaar.

Hoeveel Kosten Een Iphone Scherm Reparatie?

Hoeveel kosten een iPhone schermreparatie? Hier zijn de prijzen voor schermreparatie van verschillende iPhone-modellen:

– iPhone 11 Pro Max en iPhone XS Max: €405,-
– iPhone 11 Pro, iPhone XS en iPhone X: €338,99
– iPhone 11 en iPhone XR: €239,-
– iPhone SE 2020 en 2022 (2e en 3e gen): €185,-
– Voor 18 andere modellen is de prijs niet specifiek vermeld.

Wat Voor Scherm Zit Er Op Iphone 11?

Het scherm van de iPhone 11 is een 6,1-inch Liquid Retina HD-scherm. Dit scherm maakt gebruik van LCD-, MultiTouch- en IPS-technologie. De IPS-technologie zorgt ervoor dat je het scherm in elk licht goed kunt zien. Bovendien heeft de iPhone 11 een resolutie van 326 ppi (pixels per inch).

Details 9 scherm maken iphone 11

Iphone 11 Pro Scherm Vervangen - Fixje.Nl - Youtube
Iphone 11 Pro Scherm Vervangen – Fixje.Nl – Youtube

See more here: c1.chewathai27.com

Learn more about the topic scherm maken iphone 11.

See more: c1.chewathai27.com/category/herstelrubriek

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *